aYDoSLu TeaM TüM Prq ReSiMLi aNLaTıM Ve aÇıKLaMaLıDıR
RSS

Sayfalar

30 Mart 2010 Salı

Ulead GIF Animator 5.0 FuLL





Image and video hosting by TinyPic

Ulead GIF Animator ile GIF animasyonlar oluşturabilir, elinizdeki GIF resimleri üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. İçerdiği efektler ile oldukça kullanışlı bir yazılım.

www.inndirlan.blogspot.com/

Photoscape 3.4 Download - İndir




Image and video hosting by TinyPic

- Fotoğraflarınızı görüntüler, slideshow olarak izleyebilmenizi sağlar
- Resminizi yeniden boyutlandırma, ışık ve renklerini düzeltme, beyazlığını dengeleme, arkaışık düzeltme, konuşma pencereleri ve balonlar ekleyebilme, yazı ekleme, kesme, filtre uygulama, kırmızı göz düzeltem vb. editör işlevleri sunar.
- Fotoğraf kombinasyonu yapabilir
- Animasyonlu gif oluşturabilir
- Ekran görüntüsü yakalayıp, kaydedebilir
- Ekrandan bir renk tonunu dahi Photoscape ile alabilirsiniz

www.inndirlan.blogspot.com/

29 Mart 2010 Pazartesi

Avatariniz hareketli olsun 4.0




Programin 4. ve son versionu olan Msn Content Installer 4 Gayet Kullanisli Bir Program olup Seçiminize Göre Olan Hareketli MSn Avatarinizi Update Etmektedir Kullanimi gayet kolaydir.. Programi Kurduktan Sonra Seçeneklerden Herhangi Birini Seçiyoruz.. Daha Sonra Install Diyoruz..ve resim Yükleniyor..


www.inndirlan.blogspot.com/

Süpєя Winrar Şifre Çözücü 1.0




Açıklama : Seriali içindedir Kullanmadan Önce Virus Taramasından Geciriniz



www.inndirlan.blogspot.com/

Paint Shop Pro 9.0

paint shop pro 9.0 Pictures, Images and Photos

Image and video hosting by TinyPic

Photoshop'un güçlü rakiplerinden Paint Shop Pro'nun en yeni versiyonu tam anlamıyla göz dolduruyor! Paint Shop Pro, özellikle amatör kullanıma dönük olarak Photoshop'a alternatif olarak gösterilen en kaliteli yazılımlardan biri. Her ne kadar düne kadar "profesyonel kullanıcıları tatmin etmekten uzak" olarak görülse de pratik kullanımı ve her versiyonda artan işlevselliğiyle çoktan Photoshop'un tahtını sallamaya başladı aslında.

Otoritelerce yazılım artık tam anlamıyla profesyonel olarak gösterilmeye başlandı bile. Özellikle kullanıcı dostu arabirimi, pratik kullanımı ve Photo Shop'tan en az iki kat hızlı yapısıyla; yakın bir zamanda, en azından salt PC'ciler tarafından en çok tercih edilen grafik düzenleme yazılımı olabil


www.inndirlan.blogspot.com/

LimeWire 5.5.8 İndir








Image and video hosting by TinyPic






LimeWire , Gnutella agi uzerinden kullanicilarina hizmet veren bir dosya paylasim yazilimidir. Acik kaynak kodlu bir yazilim oldugundan tumuyle ucretsiz olarak sunulmaktadir. Bircok farkli kategoride arama yapabilmenizi saglamaktadir; ses, video, goruntu, belge ve program dosyalari. Ayrica herhangi bir kategori belirtmeden de arama yapilabilmektedir.

Yazilim ozellikle ses dosyalarini bulabilmesi ile unludur. Arama yapabilmek icin ses dosyasinin, parcayi seslendirenin veya bulundugu albumun adini bilmeniz yeterlidir. Bilgileri uygun alanlara girdikten sonra "Search"(Ara) dugmesine basmaniz gerekmektedir. Yazilim size dosyanin bulundugu tum kaynaklari indirilme sayisina gore siralayacaktir. En cok indirilme yapilan kaynagin en guvenli ve en hizli kaynak oldugu varsayimina guvenebilirsiniz.



www.inndirlan.blogspot.com/

Video Avatar Super Hareketli Avatar Olusturun





Video Avatar, isminden anlasilacagi uzere bir avatar olusturma programi. Oldukca sade ve kullanisli bir arayuzu var. Programla videolarin istediginiz bolumunden istediginiz bir kesitini secip keserek, .gif formatinda hareketli avatarlar yapabiliyor yada bu kareyi sadece resim olarak jpeg, bmp, gif, tiff, png formatlarinda bilgisayariniza kaydedebiliyorsunuz. Programda ayrica yapacaginiz avatarlarin boyutunu cok yukseltmemek icin high quality(yuksek kalite) secenegini devredisi birakma opsiyonuda eklemisler. Yazilim avi, wmv, mpeg, mov, asf, mp4 v.b. gibi neredeyse tum populer video formatlarina destek veriyor.

Tanitim: Videolarinizi anigif (hareketli resim) formatina donusturen bu program ile avatarlar yapabilir, forum sayfalarinda kendinizi tanimlayan hareketli resimler ve imzalar yerlestirebilirsiniz.

Sizi tanimlayan bir video dosyasini secip bu programla harketli resimler ve imzalar olusturmak ve bu olusturdugunuz gif formatindaki resimleri avatar olarak kullanmak bu programla mumkun.

Bircok video formatini (avi, asf, mp4, mpg, mpeg, mov, wmv, mkv) destekleyen bu programla ayni zamanda avatarinizin boyutunu (yukseklk-genislik) ve FPS (saniyedeki kare sayisini) ayarlamanizda mumkun. On gorunum penceresini kullanarak videonuzun istediginiz bir bolumunu kesip alabilirsiniz. Normal gosterim olarak kayit yapabildiginiz gibi geri sarim gosterim olarak da kayit yapabilirsiniz.




indirlan.blogsport

25 Mart 2010 Perşembe

Font Creator 5.6 Final



Font Creator 5.6 Final

Tasarım çalışmalarınızda kullanabileceğiniz, size özel fontlar ve karakter setleri oluşturabileceğiniz program, OpenType formatını desteklemektedir. Tüm TrueType tipindeki fontların değiştirilmesine ve özelleştirilmesine izin vermektedir. Ayrıca taranmış imajları da font haline dönüştürebilecek sisteme sahip olup, kolay arayüzüyle başlangıç seviyesindeki kullanıcılara da hitap etmektedir. Menülerden yazı tipinin adı, oluşturanın adı vs. gibi bilgileri de ayarlayabiliyorsunuz. Programın en kullanışlı özelliği ise programı kullanırken can sıkıcı hata mesajları ile karşılaşmamanız. Bu yeni sürümünde kenar çizgi çizimleri daha da basitleştirilmiş ve dizayn oluşturmak artık daha kolay.




www.inndirlan.blogspot.com/




www.inndirlan.blogspot.com/

21 Mart 2010 Pazar

Msn de dinlediğiniz müziğin zamanını nicke yazdırın



Bu eklenti ile o anda dinlediğiniz müziğin ismini ve dakikasını eş zamanlı olarak nickinizde gösterebilirsiniz.


www.inndirlan.blogspot.com/

19 Mart 2010 Cuma

FotoMorph v9.5.5.73 Portable | 5.12 MB


FotoMorph v9.5.5.73 Portable | 5.12 MB

Fotomorph kullanıcı dostu arabirimi ile bir fotoğraf animasyon yazılımıdır. Morphing bir animasyon tekniğidir. Örneğin birinin fotoğrafını başka birinin fotoğrafına dönüştürebilirsiniz.

Televizyonlarda film ve kliplerden tanıdığınız bu tekniği bir kaç dakikada kendiniz yapabilirsiniz artık. Çocuğunuzun büyüdüğünü izleyin yada bir arkadaşınızı pantere dönüştürün. Herşey sizin hayal gücünüze kalmış.



www.inndirlan.blogspot.com/

WebCamMax 7.1.2.8 Multilanguage | 25.17 MB


WebCamMax 7.1.2.8 Multilanguage | 25.17 MB

WebcamMax programı web kameranızdan görüntü alabilen, üzerine efektler ekleyebilen, video kayıt yapabilen, resim kaydedebilen ve msn benzeri mesajlaşma programlarında görüntülü konuşma yaparken kullanılabilen bir yazılımdır.

Ayrıntılı Özellikleri:

# Web kamera desteği
# Resim görüntüleyebilme
# Video dosyalarını oynatma özelliği ile sahte web kamera uygulaması olma özelliği
# Videolara ve web kamera görüntüsü üzerine anlık efekt ekleyebilme
# Video ve resim olarak görüntü kayıt edebilme
# Üretici sitesinden indirilebilen 2000 den fazla efekt

Yeni Eklenen Özellikler:

# Resimleri slayt gösteri olarak gösterebilme
# Slayt gösterisini tekrarlama özelliği
# Video ekranında çizim yapabilme
# Kaplama desteği
# Kamera görüntüsünü yakınlaştırıp uzaklaştırabilme
# Yeni efekt oluşturebilme özelliği geliştirilmiş
# Yeni efektler eklenmiş
# Dönüştürme, maske, arkaplan, çerçeve, duygu ve metin olmak üzere efekt başlıkları mevcut ve bu efektler özelleştirilebilir yapıya sahip.
# Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahip.

Desteklenen mesajlaşma programları:
ICQ, AIM, MSN, Camfrog, Skype, Paltalk, Yahoo Messenger, ANYwebcam, Stickam vb


TIKLA İNDİR

FarmVille Traktöre,Mazota Ve Mausla Uğraşmadan Bir Kaç Tıkla Tarlanızı Yapın


FarmVille Traktöre,Mazota Ve Mausla Uğraşmadan Bir Kaç Tıkla Tarlanızı Ekin,biçin Ve toplayın Evet Arkadaşlar kimsede olmayan bende olur

Notrogramın kullanımı Çok basıttır Açınca Zaten Görüceksiniz Ayrıca Farmville Açıkken Programı Çalıstırın Yoksa Mausunuz Ekranda Kendiliğinden Tıklamaya başlar ne oldugunu anlamadan başka duygulara ve hislere kapılırsınız ne oluyor gibisinden programı açtıgınızda ( R ) harfi otomatik mausu çalıştırır ( S ) Harfi ise durdurur hadi kolay tarla ekmeler sizlere Teşekkür Butonu Sizleri Bekler

www.inndirlan.blogspot.com/




www.inndirlan.blogspot.com/

Cammy v1.7.0.3 (Webcam Spy) @FuD@

S.a Trojandan Biraz Daha Farklı. Kurbanı İzlemek İçin İdeal %100 Tanınmaz.



MultiDownload

Rar Pass : Wretch-x

15 Mart 2010 Pazartesi

CorelDRAW Graphics Suite X4


CorelDRAW Graphics Suite X4

CorelDRAW® Graphics Suite X4, sezgisel sayfa tasarımı, illüstrasyon, fotoğraf düzenleme ve biteşlemden vektöre dönüştürme uygulamalarını içeren, kapsamlı ama yine de oldukça ekonomik bir paket. Profesyonellerin ve ilham peşindeki tasarımcıların güvenlerini kazanmış olan paket, yaratıcılığınızı tetikleyecek, proje yönetiminizi basitleştirecek ve grafik tasarım iş akışınızı optimize edecek yeni araçlar içeriyor.

İçerdiği Uygulamalar
- CorelDRAW® X4

www.inndirlan.blogspot.com/

- Corel PHOTO-PAINT® X4
- Corel® PowerTRACE™ X4
- Corel CAPTURE™ X4

Ek uygulamalar
- Barcode sihirbazı
- Servis Büro Profilcisi
- Çift Yönlü Yazdırma sihirbazı
- Bitstream® Font Navigator

8 Mart 2010 Pazartesi

Çizgi filim yapma prqramı ( Artoonix 1.9 )



WareSeeker periodically updates pricing and software information of Artoonix 1.9 full version from the publisher, so some information may be slightly out-of-date. You should confirm all information before relying on it. Software piracy is theft, Using crack, password, serial numbers, registration codes, key generators is illegal and prevent future development of Artoonix 1.9 Edition. Download links are directly from our publisher sites, torrent files or links from rapidshare.com, yousendit.com or megaupload.com are not allowed

TIKLA İNDİR