aYDoSLu TeaM TüM Prq ReSiMLi aNLaTıM Ve aÇıKLaMaLıDıR
RSS

Sayfalar

29 Mart 2010 Pazartesi

Video Avatar Super Hareketli Avatar Olusturun





Video Avatar, isminden anlasilacagi uzere bir avatar olusturma programi. Oldukca sade ve kullanisli bir arayuzu var. Programla videolarin istediginiz bolumunden istediginiz bir kesitini secip keserek, .gif formatinda hareketli avatarlar yapabiliyor yada bu kareyi sadece resim olarak jpeg, bmp, gif, tiff, png formatlarinda bilgisayariniza kaydedebiliyorsunuz. Programda ayrica yapacaginiz avatarlarin boyutunu cok yukseltmemek icin high quality(yuksek kalite) secenegini devredisi birakma opsiyonuda eklemisler. Yazilim avi, wmv, mpeg, mov, asf, mp4 v.b. gibi neredeyse tum populer video formatlarina destek veriyor.

Tanitim: Videolarinizi anigif (hareketli resim) formatina donusturen bu program ile avatarlar yapabilir, forum sayfalarinda kendinizi tanimlayan hareketli resimler ve imzalar yerlestirebilirsiniz.

Sizi tanimlayan bir video dosyasini secip bu programla harketli resimler ve imzalar olusturmak ve bu olusturdugunuz gif formatindaki resimleri avatar olarak kullanmak bu programla mumkun.

Bircok video formatini (avi, asf, mp4, mpg, mpeg, mov, wmv, mkv) destekleyen bu programla ayni zamanda avatarinizin boyutunu (yukseklk-genislik) ve FPS (saniyedeki kare sayisini) ayarlamanizda mumkun. On gorunum penceresini kullanarak videonuzun istediginiz bir bolumunu kesip alabilirsiniz. Normal gosterim olarak kayit yapabildiginiz gibi geri sarim gosterim olarak da kayit yapabilirsiniz.




indirlan.blogsport

Hiç yorum yok: