aYDoSLu TeaM TüM Prq ReSiMLi aNLaTıM Ve aÇıKLaMaLıDıR
RSS

Sayfalar

9 Kasım 2009 Pazartesi

Virus Hazirlamak

--------------------------------------------------

Hicbir programlama dili bilmeden virüs yazmak icin MonsterShock programını çalıştırıyoruz.Sonra yön tuşları ile New Monster yazısına gelip Enter'a basıyoruz.Karşımıza bir alt menü çıkıyor.İşte Virüsümüzü ayarlama zamanı geldi! Gene yön tuşları ile aşağı yukarı çıkarak ayarlamaları yapıyoruz.İşte açıklamalar:

Name: Buraya virüsümüze koymak istediğimiz adı yazıyoruz.

Activation Date: Virüsün hangi tarihte aktif olacağı.Örnek olarak her Ocak ayının 2. günü virüs aktif olacak gibi ; O
alttaki Year bölümünden Current seçilirse sadece şuan bulunduğumuz yıl 2002'de o gün aktif olur.Ama Forever seçilirse her yıl belirttiğiniz tarihte virüs aktifliğe geçer.Aslında bu bölümü koymamıza gerek yok.

Action: Virüs çalıştırıldığında ne yapacağı.İçinde hoparlörden bip sesi çıkarmaktan tutun,yazı yazması için kurbanımıza bir kutucuk çıkaran bir ekran bile var.

Encription: Bu özelliğe girdiğinizde virüsünüzün kodlarının görülmesi tamamen engellenir.Kısaca Virüsünüzün tüm kodlarını şifreler ve bu şifreleme sonucunda kimse Virüsünüzün kodlarını göremez.Girdikten sonra kod ve şifrelenmiş halini çıkartan satır satır bir işlem başlar sonra iyi mi der Y tuşuna basarsanız o şifrelemeyi kabul eder N tuşuna basarsanız yeni bir şifreleme karşınıza çıkartır.

Anti Debugin: Bu özelliği aktif hale getirdiğimizde Virüsümüzün Debug edilmesi engellenir.Bu özelliği aktif hale getirmeniz tavsiye edilir.


MBR Bomb: Suruculeri halleder

Random Kill: Adı üstünde gördüğünüz gibi.Diski rasgele bir özelliği ile bozmaya yarıyor.

Anti VSafe Rutine: Vsafe ve McAffe gibi virüs programlarını çalışmaz hale getirir.Buda sizin virüsünüzün anti-virüs programlarında görünmemesini sağlar.Aktif edin!

Kill Antivirus: Eğer kurbanımızın makinasında F-Prot ve TBAV gibi Anti-Virüs programları varsa onlarıda etkisiz hale getirir.Aktif edin!

Dir Stealth: Dosya üstünde çalışmalarını gizli hale getirir.Kurbanımızın makinası uçarken kurbanın kılı bile duymaz.Aktif edin!

Memory Stealth: Buda yukarıdakinin Hafıza üstünde çalışmalarını aktif eder.Aktif edin!

Create .ASM File: Virüsün Assembly Kodlarındaki halini yaratıp yaratmayacağı.Tabiki Aktif ediyorsunuz!

Create .COM File: Virüsün yaratılıp yaratılmayacağı.


New Monster'daki işimizi halletikten sonra Create menüsüne geliyoruz.Create babe a Virüs'e tıklıyoruz ve MonsterShock programının bulunduğu yerde iki tane dosya beliriyor.Virus.asm ve Virus.com Virus.asm'de sizin virüsünüzün assembly kodları Virus.com ise sizin virüsünüzü kapsıyor.

download icin


İnDiRiCi

ÜYE OLMADAN FORMA GİRME-------------------------------------------------------------


Evet arkadaslar şimdide size üyelik isteyen forumlara nasıl üye olmadan gireceginizi anlatıcam...

İlk önce inndir.com dan bilgisayarımıza flashget programını indiriyor ve kuruyoruz. Daha sonra flashget programını çalıştırıp program ekranında F7 ye basıyoruz ve karşımıza link yazacağımız bir pencere çıkıcak...

Oraya girmek istediğimiz forum sitesinin adresini yazıyoruz.. Örneğin: www.aaforum.com

Daha sonra flashget te ara diyoruz program o sitenin içindeki doyaları tüm klasörleriyleberaber arayıp buluyor. Biz şimdi bu bulduğu tüm klasör ve dosyaların içinde arayarak mbd uzantılı dosyayı bulup bilg. indiriyoruz.

mbd uzantılı dosya o sitedeki tüm kullanıcıların kullanıcı adı ve password lerinin toplandığı dosyadır..

Bilg. indirdiğimiz mbd uzantılı dosyayı microsoft officede yer alan microsoft access programı ile açıyoruz ve karşınız da tüm üyelerin kullanıcı adı ve passwrdu canınız hangisini istiyosa onu kullanın ve girin...
flashget download

İnDiRiCi

Hiç yorum yok: